Geen sport zonder sponsoren!

 

Ook Mien Masjien zou de sport niet op de manier kunnen beoefenen zoals het nu doet zonder de hulp van sponsoren. Onze bijzondere dank gaat dan ook uit naar:

 

Blaauw  Perioverf in Elburg en Zwolle is een bedrijf  wat zich bezig  houdt met alles wat maar met verf en conservering te maken heeft. Uw huis schilderen? Uw boot spuiten? Glasservice? Betonreparatie en coating?  Je kunt het zo gek niet bedenken. Neem een kijkje op hun website!

Rac-Reclame te Elburg is bijzonder goed in belettering en reclame op uw auto, reclameborden, lichtreclame, noem maar op. Maar ook voor uw drukwerk, textielbedrukking en zelfs voor het onwerpen van uw website kunt u hier terecht. Klik op het logo!

Junte Grondwerken, gevestigd te Oostendorp, is  een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in alle mogelijke grond,- en loonwerken. Hun doelgroep is de aannemerij en particulier en ze  kunnen projecten van groot tot klein tot in het uiterste detail met zorg voor u uitvoeren. Ze weten precies op de wensen van onze relaties in te spelen. Meer info: Zie hun website!

AGJ Automotive – Tools – Workwear: Alles voor uw auto! Is de slogan  van de werkgever van teameigenaar Marcel. Het bedrijf heeft zich ook toegelegd op Gereedschap en Equipment, Workwear en pbm’s . Een prachtig bedrijf!  Ook hier geldt: maak kennis  via hun website!

Companjen Constructies is uw allround partner op het gebied van staal. Zij denken met u mee en hanteren planningen die passen binnen uw bedrijfsvoering. Projecten voeren ze grotendeels in eigen beheer uit. Daarvoor hebben ze een uitgebreid en modern machinepark tot hun beschikking, zodat ze u de constructies kunnen leveren die u nodig heeft. Klik en overtuig u!

 

Kroon-Oil: Welke olie is geschikt voor uw auto, bestelauto, vrachtwagen of landbouwmachine? Professioneel advies voor de motor, versnellingsbak (transaxle), remsysteem, stuurbekrachtiging en koelsysteem. Kroon-Oil geeft smeeradvies voor elk voertuig op basis van kenteken of merk en type. Mienmasjien  ervaart uitstekende smeerkwaliteiten van dit merk op de diverse onderdelen!Elburg Bandencenter is sinds 2004 een onafhankelijke banden-groothandel en leverancier van allerlei type en merken banden nieuw en gebruikt, van klein tot groot . ” Elburg Bandencenter is en blijft de expert op het gebied van banden. Voor zowel auto, motor,vrachtwagen, landbouwvoertuig, motoren, campers en caravans wordt een juiste type band geleverd.

Beunkafé staat voor de mannen die regelmatig de Mien Masjien werkplaats binnenvallen en op spontane manier hun bijdrage  leveren aan het wel en wee van het team. Altijd gezellig!

 

Als kersverse sponsor diende zich aan: Wilts Welding & Watersport. En dit voor zowel Mien Masjien en Dutch Viper! Ernst Wilts is een zeer gewaardeerde buurman in het loodsencomplex waar zowel de Mien Masjien als de Dutch Viper werkzaamheden zich afspelen.
Wilts Welding kan voor u alle voorkomende laswerkzaamheden uitvoeren, zoals staal, RVS, aluminium, plaatwerk, ook aan uw auto, hekwerk constructies, noem maar op. 
Ernst heeft ook zijn hobby gekoppeld aan zijn werkzaamheden: Wilts Watersport. 
Kitesurfen, Hydrofoil, Powerkiten, Flyboarden, Buggyen, Wakeboarden, voor al zulk soort zaken kunt u bij Ernst terecht. Voor zowel equipment als know how en zelfs voor lessen! Contact met Ernst Wilts via het nummer op de bus!

 


Nu1airco.nl heeft zich onlangs als sponsor bijgevoegd bij MienMasjien
Zoals de naam al doet vermoeden is het een onderneming, die gespecialiseerd is in de verkoop en montage van airconditioning aan particulieren en bedrijven. Het is een bedrijf waar service voorop staat.
Zij denken met u mee voor het beste koel en verwarming resultaat .
Voor airconditioning bent u bij Nu1airco.nl dus aan het juiste adres.
Op de website www.nu1airco.nl kunt u alles vinden over het aanbod en service van dit bedrijf. Wij nodigen u dan ook van harte uit om deze te bezoeken!
Nu1airco is ook te volgen op Facebook: www.facebook.com/nu1airco

        Totslot:                                                                                                                                                                                                                              M.E.P.  Mien Eigen Portemonnee blijft de hoofdsponsor!